Neem hier contact met slager Filip

Slager Filip in Heers bij Borgloon is al vele jaren de specialist in vers vlees, charcuterie en panklare gerechten. Als sinds 2004 is hij marktslager op verschillende markten in Limburg. Eén van de succesfactoren van Marktslagerij Filip is focussen op kwaliteit en versheid. Recent openden ze een nieuwe zaak in Heers bij Borgloon waar ze de klanten dezelfde producten en klantvriendelijke service als op de markten aanbieden.

Traiteurdienst is top

Proef zeker onze panklare gerechten en overheerlijke charcuterie. In de traiteurafdeling staan Filip en zijn team klaar om u elke dag verse, smakelijke gerechten aan te bieden. U kan ons ook inschakelen voor een barbecue aan huis. Wij begeleiden u bij de juiste keuze van vers vlees en groentebuffetten.

Plaats nu uw bestelling

Bij Marktslagerij Filip kan u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding genieten. Elke klant moet u verdienen. Met die uitdaging gaan we gepassioneerd aan de slag. Tevreden klanten zijn dan ook ons mooiste visitekaartje. Bekijk zeker onze foto’s. Hebt u nog vragen? Of wil u graag een bestelling doorgeven? Neem dan nu hier contact op. Of spring binnen in onze winkel. Het doet ons oprecht plezier u als klant te verwelkomen.